Parcurile, locurile de joacă, trotuarele și străzile, dezinfectate în Capitală de ADP-urile de sectoare

17 martie 2020, 09:14

Angajații ADP Sector 2 s-au echipat în costume speciale și au curățat mobilierul și asfaltul din parcurile pentru copii. Au împrăștiat dezinfectant pentru a limita răspândirea coronaviruslului.

In Sectorul 2 al Capitalei exista aproape 140 de locuri de joaca pentru copii. De aproape o săptămâna, tot mobilierul din parcuri este dezinfectat.

Este a doua etapă de igienizare a locurilor de joacă. Dezinfecția se face noaptea, pentru ca substanța să aibă timp să acționeze și pentru a nu pune în pericol sănătatea oamenilor.

Acțiunile de dezinfecție au loc în tot Bucureștiul, orașul cu cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. Pe lângă trotuare și mobilier stradal sunt igienizate și piețele dar și clădirile unde oamenii merg să plătească taxele și impozitele locale.

La Constanța, autoritățile locale le recomandă asociațiilor de proprietari să dezinfecteze și ghenele de gunoi cu tubulatură. Străzile sunt și ele igenizate, iar călătorii din mijloacele de transport în comun sunt sfătuiți să folosească soluțiile dezinfectante montate în vehicule.

În Buzău sunt igienizate și stațiile de autobuze. Călătorii care așteptau în astfel de locuri au fost rugați de angajații de la salubritate să elibereze zonele pentru a putea folosi soluțiile dezinfectante.

Pentru a limita răspândirea coronavirusului, administrațiile locale au anulat toate evenimentele publice, au redus interacțiunea cu publicul și lucrează mai mult online.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite