Parchet: Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l alcool pur în sânge și consumase cocaină

12 septembrie 2019, 12:53

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevăr, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit sursei citate, buletinul de analiză a evidențiat faptul că același șofer (Mario Iorgulescu) a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul imunologic rapid, rezultatele fiind preliminare, urmând a se dispune o expertiză în acest sens.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. El este în continuare intubat și ventilat mecanic.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta rămânând și fără permisul de conducere.

Mario Iorgulescu, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

În 2016, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că, împreună cu câţiva cunoscuţi, ar fi torturat un bărbat pentru ca acesta să-și retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal. Cazul a fost trimis în judecată, dar magistrații Judecătoriei Sector 3 București au decis să-l achite pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă