Parada militară de Ziua Națională, spectacol în direct la TVR1. Peste 1.500 de militari vor defila pe sub Arcul de Triumf, în Capitală

30 noiembrie 2021, 13:45

Armata și celelalte structuri de forță ale statului vor aduce la Paradă sute de militari, dar și cea mai bună tehnică pe care o au în dotare. Pentru prima dată în pandemie, oamenii vor putea vedea și în jur de 100 blindate și sisteme de rachete care vor trece pe sub Arcul de Triumf.

La Paradă, armata va aduce în premieră sisteme de rachete de ultimă generație Patriot și Himars, dar și blindate Humvee, Piranha 3 și 5. Pe sub Arc, vor trece și reprezentanți ai Ministerului de Interne, ai SPP, SRI și STS. Dacă vremea va fi frumoasă, Piața va fi survolată de 30 de elicoptere, avioane de transport și de vânătoare.

Televiziunea Publică va transmite Parada de Arcul de Triumf cu 20 de camere. Regizorul și directorul de imagine s-au asigurat că vor acoperi mai toate unghiurile interesante. O cameră va transmite în direct imagini din formația de elicoptere a Forțelor Aeriene.

TVR este singura televiziune care va filma Parada de la Arcul de Triumf. Toate celelalte stații comerciale vor transmite semnalul Televiziunii Publice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite