Papa Francisc în România | Suveranul Pontif va avea pe masă bucate din meniul mediteranean – italienesc

6 mai 2019, 19:43

Echipa Suveranului Pontif i-a ales cu grijă un meniu uşor pentru vizita în România.

Şi presa din Italia a scris că Papa Francisc preferă legumele şi verdeţurile de sezon cu ulei de măsline şi alte mâncăruri din meniul mediteranean – italienesc.

Ziarul La Repubblica scria, recent, că, în general, Papa mănâncă la primul fel fie orez risotto, fie paste „în alb”. Iar la felul doi primeşte carne albă sau peşte proaspăt.

Papa Francisc va avea nevoie de multă energie pentru cele trei zile pe care le va petrece în România, între 31 mai şi 2 iunie.

După întâlnirile cu autorităţile, reprezentanţii societăţii civile şi membrii Corpului Diplomatic, Sfântul Părinte se va concentra pe dimensiunea spirituală.

Va ajunge la Şumuleu Ciuc, Iaşi, Bacău, Miercurea Ciuc şi Blaj cu maşina, avionul sau cu un elicopter.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite