Panică la Focşani: O pensiune şi mansardele a două blocuri au ars în vecinătatea unei benzinării. Zeci de oameni au fost evacuaţi

9 martie 2017, 14:54

Focul a izbucnit la o pensiune din cartierul Sud din Focşani. Era ora pranzului. Construcţia, făcută în mare parte din lemn, a fost înghiţită rapit de flăcări. Două echipaje de pompieri care au ajuns primele la faţa locului nu au putut opri vâlvătaia. Flăcările au ajuns rapid la mansarda unui bloc aflat la câţiva metri.

Incendiul putea lua proporţii dramatice pentru că în apropiere se afla şi o benzinărie. Pompierii au cerut imediat întăriri şi au fost mobilizate încă 12 autospeciale cu apă şi spumă din Vrancea şi Buzău. Între timp, zeci de persoane au fost evacuate din blocurile vecine.

Flăcările, dar şi apa folosită de pompieri, au avariat 10 apartamente care nu mai pot fi locuite. Pompierii au desfăcut şi acoperişurile mansardelor pentru a putea elimina toate focarele.

Zeci de persoane vor dormi pe la rude, prieteni sau într-un cămin din oraş. În acest moment, o comisie evaluează pagubele. Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului.

________________________

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la o pensiune din municipiul Focșani, aflată în apropierea unei benzinării. Focul s-a extins la două blocuri din apropiere. Acoperişul unuia dintre imobile a luat foc.

Din blocul al cărui acoperiș a luat foc au fost evacuate 23 de persoane, iar din celălalt imobil unde incendiul s-a produs au fost evacuate 14 persoane, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, potrivit Agerpres. Oficialul ISU a precizat că în urma incendiului nimeni nu a fost rănit.

Pensiunea este situată în vecinătatea unei staţii de carburanți şi este înconjurată de blocuri de locuințe.

Mai multe mașini de pompieri, ambulanțe şi poliţişti sunt la fața locului.

Circulaţia pe Bulevardul Bucureşti, între intersecţia cu Mausoleul Eroilor și intersecția cu supermarket-ul Zamfir, a fost oprită.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă