Pandemia nu e FAKE NEWS. Tu știi adevărul | Dr. Cristian Oancea despre "cipurile din vaccin": O idee pur și simplu fantezistă, de domeniul SF-ului, o nanotehnologie care nu este disponibilă în acest moment

Nu poate fi văzut cu ochiul liber, însă a făcut lumea mai complicată pentru noi toţi. De aproape 2 ani, trăim cu un virus nemilos, pe care se chinuie să îl învingă împreună medici, oameni de ştiinţă şi tehnologia viitorului. Un efort umbrit însă de frică și de informații false. Vă spunem astăzi adevărul despre pandemie și tehnologia 5G. Răspunsurile vin de la Cristian Oancea, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara.

04 Decembrie 2021, 19:35 (actualizat 04 Decembrie 2021, 19:38) Știrile TVR |

"Această idee pur și simplu fantezistă, o idee de domeniul SF-ului (...) nu este disponibilă în acest moment, poate peste 20-30 de ani", spune dr. Cristian Oancea despre ipoteza folosirii unui cip prin intermediul vaccinurilor.

"Vorbim de nanotehnologie, nanotehnologie care în acest moment nu este disponibilă. Gândiți-vă, ca un cip să preia informația și să o transmită, trebuie să aibă o anumită dimensiune, pe când, în acest moment, nu există fizic tehnologia necesară să micșorezi într-atât de mult acest cip încât să-l bagi pe acul unei seringi. Pe de altă parte, singurul aspect 'nano' (...) în ceea ce privește aceste vaccinuri sunt acele nanoparticule de lipide care învelesc ARN-ul mesager și care îl protejează ca să intre cu bine în celule, să stimuleze imunitatea", a explicat medicul.

"Deci pur și simplu este o idee fantezistă, care a plecat, probabil, mitul a fost preluat și distorsionat de la o conferință a lui Bill Gates, care s-a exprimat, a făcut referire la un certificat digital pe care să-l aibă persoanele vaccinate, dar nici pe departe despre un așa-zis cip", a conchis reputatul medic.

Referitor la tehnologia 5G, doctorul a subliniat că aceasta face apel la tot ce este material informatic - din telefoanele noastre celulare, din televizoarele, din combinele noastre de acasă, din laptopuri, "deci, practic, noi ar trebui să fim înțesați de micro-cipuri ca să 'avem acces la tehnologia 5G'. Adică ar trebui să fim androizi sau roboți ca să mergem pe această cale".

"Este o imensă escrocherie acest lucru", spune medicul.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 4°C
IASI 2°C 4°C
CLUJ 2°C 2°C
CONSTANTA 3°C 4°C
CRAIOVA 2°C 8°C
BRASOV -1°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI