Pandemia a schimbat conceptul de ”acasă”. Cum și-au reorganizat ieșenii spațiile locuințelor?

5 aprilie 2021, 11:18

Ionuț Stavarache și soția lui și au cumpărat un nou apartament ainante de lockdown, în 2020. Au vrut să fie confortabil dar și să iasă din anonimat. Pentru asta au apelat la serviciile unor designeri de interior. Anul pandemic a fost perioada necesară în care casă a devenit acasă.

Designerii de interior susțin că în pandemie au fost mai solicitați că oricând. Românii au stat mai mult acasă și mulți și au dat seama că locuința nu este amenajată corespunzător. Au profitat de răstimpul în care ritmul vieții a încetinit pentru a-și redefinii confortul. Acesta locuința open space este în curs de amenajare.

Pentru camera copilului designerii au optat pentru o expunere pe perete a jocului de lego, iar micul locatar a fost încântat de idee.

De altfel în pandemie și piață imobiliară a suferit modificări. Tot mai mulți români prefer casele în locul apartamentelor și designerii în locul amenajării per cont propriu. Un specialist reușește de cele mai multe ori să scadă costurile de eaamenajare pentru că știe care sunt soluțiile cele mai bune în privința raportului preț- calitate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Permafrost arctic

Viruși ”Zombie”, vechi de aproape 50.000 de ani, readuși la viață în Siberia

Munca de acasă aduce kilograme în plus