Pandemia a dublat cererea pentru animale de companie. De ce anume trebuie să țineți cont atunci când vă alegeți un prieten necuvântător

2 ianuarie 2021, 20:14

Romi Vișan are un mic complex canin în localitatea Berceni, de lângă București. Oferă servicii complete canisa, pensiune și dresaj.

Căţeii mai mici sau câinii de talie mai mare fac cu toții casă bună la el la pensiune.

Padocurile au tot confortul, încălzire prin pardoseală dar și aer condiţionat pentru zilele toride. În plus, fiecare căţel are radio şi este monitorizat video.

La pensiunea lui Romi sunt cazați în special căţeii prietenilor. Prețurile în cazul altor pensiuni mai mari sunt între 70 şi 150 de lei pe noapte. Cazarea VIP poate însemna un interior cu tablouri, televizor, cărți, canapea sau fotoliu, obiecte menite să-i ofere oaspetelui patruped atmosfera unei case locuite. Astfel, căţelul se va relaxa mai ușor în așteptarea stăpânului plecat în vacanță.

Un câine, o pisică pot deveni un remediu sufletesc, dar și o pată de culoare în propria casă. Nici nu-i de mirare că pandemia a dublat cererea pentru animale de companie.

Romi are un sfat pentru viitorii proprietari: achiziționarea unui cățel trebuie analizată bine şi din timp.

Nu doar cererea pentru animale de companie a crescut din pricina pandemiei, ci și piaţa de hrană şi a produselor de îngrijire, potrivit unor studii recente de marketing. Trendul ascendent se va menţine inclusiv în 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite