Pacientă în stare gravă, plimbată între spitale până a murit

8 octombrie 2020, 18:57

Pe 12 septembrie, Cecilia Pavel în vârstă de 66 de ani a fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 la spitalul județean din Ploiești, și a fost internată în secția Boli Infecțioase a spitalului Movila. S-a luptat cu boala timp de 16 zile, după care medicii au trimis-o acasă, considerând că s-a vindecat. Însă după doar câteva zile, familia a chemat iar ambulanța pentru că femeia avea febră și probleme digestive.

Pentru că tensiunea pacientei scădea vertiginos, iar spitalul din Băicoi nu are secție ATI, medicii de aici au încercat să o transfere la Spitalul Județean Ploiești.

Starea femeii se deteriora de la o ora la alta. Medicii din Băicoi au trimis-o iar la Spitalul Județean din Ploiești. De data aceasta a fost primită, dar prea târziu, pentru că femeia s-a stins la scurt timp. În urma reclamațiilor familiei, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost declanșată o anchetă internă.

Un control similar are loc și la spitalul din Băicoi.

Rudele femeii spun că indiferent de rezultatul anchetelor medicale își vor căuta dreptatea în continuare și au sesizat deja Colegiul Medicilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite