Pacienții COVID-19 nemulțumiți de condițiile din spitale. O femeie de 40 de ani din Prahova și fiica ei de 16 ani au fost nevoite să doarmă în același pat, în condiții insalubre

24 iunie 2020, 14:45

În astfel de condiții a fost nevoită să doarmă o femeie de 40 de ani din Prahova și fiica ei de 16 ani, ambele confirmate pozitiv la testul pt COVID 19.

Din cauza aglomerației cele două au fost nevoite să doarmă în același pat în condiții insalubre. În plus, pacienta s-a plâns că medicii și asistentele ajung rar prin saloane.

Reprezentanții spitalului se apară și susțin că lucrurile nu stau așa cum le-a prezentat pacienta.

Victoria Nicutari șef secție Spitalul de Boli Ingecțioase Spitalul Județean de urgență Ploiești: Nu se confirmă spusele doamnei. A fost consultată de când a venit de la 2 dimineața…de medicul care le-a internat, și doamna și fata doamnei, și ulterior au intrat numai asistentele de 4-5 ori, și medicii de gardă. Doamna a refuzat categoric lenjeria de unică folosință, că e de hârtie

Reprezentanții DSP Prahova recunosc că exista o creștere mare a numărului de cazuri, iar condițiile din spital nu sunt tocmai bune.

Bogdan Nică, director DSP Prahova: Aseară am verificat, azi a fost și inspecția sanitară, am constatat inadvertente. Spitalele astea,  autoritățile locale ar trebui să se concentreze mai puțin pe panseluțe și mai mult pe condițiile din spitale.

Pacienta nemulțumită a fost ulterior transferată la cerere la Matei Balș în București, împreună cu fiica pentru continuarea tratamentului.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite