Oscar 2018: Jane Fonda a uluit la 80 de ani, Rita Moreno a purtat aceeași rochie ca acum 56 de ani, iar Salma Hayek a strălucit prea mult

5 martie 2018, 20:32

La 80 de ani, într-o rochie perfect cambrată pe un corp impecabil, Jane Fonda a stârnit ropote de aplauze chiar de la intrare. Este o ținută creată special pentru această seară de designerul Olivier Rousteing, al Casei Balmain.

Breasla nu a renunțat la mișcarea Time’s up, împotriva hărțuirii sexuale, dar a renunțat la codul vestimentar de la celelalte gale ale industriei.

Jane Fonda: „Este o eră nouă, importantă, pentru această industrie şi acest oraş şi pentru multe alte sectoare din ţară. Multe s-au schimbat şi mişcarea Time’s up reprezintă schimbarea.”

(w400) Jane Fonda

O altă veterană a cinematografiei mondiale, actrița britanică Hellen Mirren, a strălucit într-o creație albastră, în ton cu ochii ei, marca Louis Vuiton. La cei 72 de ani, actrița a fost impecabilă.

Nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un rol principal pentru The Post, Meryl Streep nu a lăsat loc prea multor comentarii; și asta, datorită rochiei Dior accesorizata cu pantofi Witzman și geanta plic Christian Louboutin.

Cele mai multe critici le-a atras Salma Hayek. Actrița de 51 de ani a purtat o rochie marca Gucci. Seamănă cu o draperie, a spus fashionist-ii de la Hollywood, care nu își explică alegerea atât de neinspirată a starului.

(w400) Salma Haye

Deținătoarea unui Oscar, lui Whoopi Goldberg nici la 62 de ani nu îi place să treacă neobservată. A apărut pe covorul roșu într-o rochie voluminoasă, în nuanțe pastelate, prinsă în talia generoasă cu o curea lată, în stilul anilor ’90.

Senzație a făcut însă legendara Rita Moreno. Actrița care și-a câștigat notorietatea cu rolul din „Poveste din cartierul de Vest” are 86 de ani. La cea de a 90 a ediție a Premiilor Academiei, Rita s-a îmbrăcat cu aceeași rochie pe care a purtat-o acum 56 de ani, când primea Oscarul pentru rolul din nu mai puțin celebrul musical.

(w460) Rita Moren

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite