Organizația de femei a PSD,alături de C. Dan. Dăncilă:E inexplicabil de ce de la preluarea mandatului premierului au plecat deja trei doamne

11 ianuarie 2018, 16:55

Europarlamentarul Viorica Dăncilă nu înţelege de ce premierul nu poate lucra cu doamnele din guvern.

„Nu putem să vorbim acum de o demisie a doamnei Carmen Dan. (…) Pentru mine  însă este inexplicabil de ce, de la preluarea mandatului domnului prim-ministru, au plecat deja trei doamne. (…) Două dintre doamnele plecate au plecat în urma unor apelative de ‘penale’ „, a declarat președintele organizației de femei a PSD, Viorica Dăncilă.

Dăncilă crede că era mai potrivită o discuţie argumentată, „nu să ieşim în spaţiul public cu aceste declaraţii sau să încercăm să o umilim pe doamna ministru Carmen Dan”.

Premierul nu renunţă nici la ideea unei restructurări guvernamentale.

„Stau în funcția asta atâta timp cât simt că pot să fac ceea ce simt că trebuie să fac bine. Dacă nu mai pot să fac lucrul ăsta, mă duc acasă”, a subliniat Tudose miercuri seară.

Și această declarație a fost taxată de Viorica Dăncilă. „Nu trebuie să pună problema ca un copil care spui îmi iau jucăriile şi plec dacă nu se face aşa cum spun eu (…) Nimeni nu i-a cerut să plece”, a declarat ea.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a subliniat că a apărut o ruptură, pe care, „în loc să o acopere, cei care sunt implicaţi încearcă să o facă mai mare”.

„Dacă nici preşedintele Liviu Dragnea, nici premierul Mihai Tudose nu vor aborda în mod constructiv această chestiune, probabil se va ajunge din nou la demiterea primului-ministru. Sper ca lucrurile să aibă un sfârşit fericit, deşi nimic nu mă îndreptăţeşte la asemenea speranţe”, a adăugat el.

Apropiaţi ai lui Liviu Dragnea, Dăncilă și Buzatu consideră că toate aceste chestiuni trebuie tranşate în Comitetul executiv de la sfârșitul acestei luni.

Pe de altă parte, liberalii susţin ideea unei restructurări guvernamentale, deşi nu cred că se va ajunge la un astfel de vot în Parlament.

Ei au solicitat, la rândul lor, demisia ministrului Carmen Dan, dar şi a şefului Poliției Române, precum şi a premierului, dacă nu poate să-i revoce pe miniştrii care nu îi respectă cerinţele.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite