ORCA Trophy 2019, preambul pentru startul sezonului de off-road

16 mai 2019, 15:45

La clasa Open Extrem s-a impus echipajul Călin Rus – Caludiu Groza, care a câștigat aurul atât la Trohy cât și la proba te trial. La Trophy podiumul a fost completat de Tandemul Gheorghe Sorca – Flavius Crisztoi și de cuplul Ioan Avram – Sorin Melente, care și-a adjudecat și argintul la proba de trial. Bronzul trialului a revenit echipajului Simion Matieș – Vasile Boje.

La standard situația a fost similară, un echipaj, Cristian Craveț – Sorin Popa, impunându-se atât în proba de trial cât și în cea de trophy. La trophy podiumul a fost completat de David Lamba – Bogdan Furdui, și de tandemul Călin Pruncu – Dorin Dobroicău. La trial Sebastian Avram cu Constantin Ștefan în dreapta a obținut argintul în timp ce bronzul a revenit echipajului Laurențiu Morar – Cristian Mihăilescu.

La clasa hobby la trophy s-a impus Milanovici Bucur urmat de Cristian Șoimosan, bronzul revenindu-i lui Vlad Socaciu cu Adrian Lazăr în dreapta. La trial aurul a revenit celor doi Morar Bogdan și Ovidiu, locul secund a fost obținut de Claudiu și Angelica Sabău iar ultima poziție pe podium a revenit echipajului Valentin Mureșan, Gianina Bostan.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite