Orban: Instalația de alimentare cu oxigen din spitalul de la Piatra Neamț, verificată în martie. Contractul de mentenanță pentru instalații va fi verificat

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț
Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț
15 noiembrie 2020, 17:17

Premierul Ludovic Orban a declarat că ultima verificare a instalației de alimentare cu oxigen din Spitalul Județean Neamț a fost făcută în luna martie a acestui an.

Anchetatorii vor verifica dacă managerii spitalului au respectat procedura și au încheiat contracte de mentenanță și service pentru instalațiile sanitare.

Ultima verificare la instalația de alimentare cu oxigen a fost în martie 2020. Obligația managerilor de spital este de a avea contracte de mentenanță și de service pentru toate aceste tipuri de instalații, vom verifica și acest aspect. Ancheta va stabili responsabilitățile. Va decide ancheta penală. Managerul spitalului a declarat că se fac modificări pentru a se crește capacitatea de tratare cu patru paturi. Nu există nicio solicitarea referitoare la aceste schimbări. Mutarea unei secții de ATI trebuia avizată de DSP. Informațiile care există în acest moment arată că acolo s-au făcut lucrări”, a explicat premierul Ludovic Orban.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite