Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Să-mi fie iertat, deși am avut discuții, din cauza creșterii numărului de cazuri, încă mai așteptăm să luăm această decizie!

Restaurant închis
Restaurant închis
10 iulie 2020, 19:22

„Ce mai sunt închise? Restaurantele din spații închise, unde să-mi fie iertat, deși am avut discuții, din cauza creșterii numărului de cazuri, încă mai așteptăm să luăm această decizie. Competițiile sportive cu spectatori, evenimentele culturale, teatrele, cinematografele în spații închise, concertele simfonice, opera – acestea au rămas închise. Ele au fost încadrate cu cel mai mare risc epidemiologic, în zona roșie”, a spus Orban, potrivit Mediafax.

Premierul a afirmat că este foarte greu să mai ia o decizie de relaxare într-un domeniu, cât timp numărul de cazuri noi de COVID crește: „E foarte greu să dai drumul la relaxare într-un domeniu atâta timp cât noi ne confruntăm cu o creșterea numărului de cazuri, care ne îngrijorează și ne determină la o atitudine foarte energică, pentru a asigura respectarea regulilor de către toți actorii instituționali, atât din mediul public cât și din mediul privat.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite