Oraşul Ţăndărei, a doua zi de carantină

5 aprilie 2020, 16:08

Se pare că în sfârşit oamenii au înteles despre ce este vorba. Am văzut că nu mai este acelaşi trafic în oraş. Am traversat oraşul Tăndărei şi am văzut doar câteva maşini. Ieri au avut loc două incidente. Poliţiştii au descoperit 2 persoane  carantinate care nu se aflau acolo unde trebuiau să fie. Unul se afla la un gratar cu familia, iar altul se plimba fără probleme pe stradă. Ieri au avut loc 3 acţiuni în Bărbuleşti şi 2 în Căzăneşti, iar acestea au fost necesare pentru că oamenii nu înţeleg că este spre binele lor să stea în casă, ne spune reporterul TVR.

Orașul Ţăndărei a intrat în carantină totală, prin Ordonanța Militară 7, a anunțat ieri de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Decizia a fost luată având în vedere numărul mare de infectări și decese din acea localitate. În momentul de față, 377 de persoane sunt în izolare la domiciliu. S-au dat o mulțime de amenzi pentru cei care nu au respectat această măsură.

Străzile din Ţăndărei sunt împânzite de polițiști și militari. La intrarea și ieșirea din oraș sunt filtre special amenajate, iar oricine intră și iese este verificat. Orașul e închis în acest moment.

În Ialomița, din totalul cazurilor confirmate pozitiv, de 48 de persoane, 31 sunt din Ţăndărei. Din totalul de 8 pacienți decedați, 7 sunt tot din acest oraş.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite