Opoziţia nu va vota noul guvern. PSD şi ALDE nu au emoţii, pentru că au obţinut sprijinul UDMR

3 ianuarie 2017, 20:53

RALUCA TURCAN, preşedintele interimar al PNL: „PNL va vota împotriva cabinetului PSD, împotriva unei scheme supradimensionate a Guvernului şi făcută pentru clientela politică. În acelaşi timp, PNL solicită să spună public PSD dacă renunţă la cota de TVA de 19%, la eliminarea accizei pe combustibil şi a taxei pe stâlp. Sunt modificări la Codul Fiscal, făcute prin acord politic, tocmai pentru a oferi predictibilitate mediului economic”.

NICUŞOR DAN, preşedintele USR: „Este un guvern cu oameni care sunt slabi la ei in partid, în opinia mea singurul criteriu a fost obedienţa faţă de dl. Dragnea şi este un semn al slăbiciunii d-lui Dragnea care nu vrea ca un guvern să-i ia autoritatea în partid. În plen vom vota împotriva acestui guvern”.

ROBERT TURCESCU, deputat PMP: „Ne îndreptăm, din nefericire, spre dictatura lui Liviu Dragnea de la Teleorman. Dragnea îşi face guvernul lui, un guvern în care pune oameni care împacă, pe de o parte, aripile şi aripioarele din PSD, iar pe de altă parte, în zonele de forţă, cum ar fi, să spunem, la Ministerul de Interne, îşi pune un om de-al lui. Şi nu e singurul loc în care face această treabă. Mai ales, că, în coasta lui Grindeanu, ca nu cumva să mişte, o planteaza pe dna Sevil Shhaideh, un om cu care dl Dragnea lucrează încă din anii 2000”.

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR: „Având un protocol de colaborare parlamentară cu coaliţia de guvernare PSD-ALDE, mâine vom vota programul de guvernare, vom vota guvernul condus de Sorin Grindeanu, acest lucru nu înseamnă că vom fi de acord cu toate proiectele şi noi vrem să dăm o perspectivă colaborării parlamentare”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă