Opoziția a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dancilă

20 iunie 2018, 09:20

Raluca Turcan, vicepreședinte PNL: „Să fie îndepărtată din fruntea guvernului doamna Dăncilă, tot arsenalul de putere construit în mod bolnăvicios de către dl Dragnea, prin conectarea la banii publici, se va destrăma”.

Dan Barna, președinte USR: „Este un guvern care nu doar că ne face de râs ca și stat, dar este un guvern care scufundă România. Este un guvern cu care avem șanse foarte mari să ieșim din Europa înainte chiar de a prelua președinția Consiliului”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că poartă negocieri cu parlamentari din toate partidele pentru a-i convinge să voteze moțiunea.

Matematic cel puțin, liberalii nu au, în acest moment, majoritatea necesară adoptării moțiunii de cenzură și, implicit răsturnării Guvernului.

Orice parlamentar, indiferent în ce partid politic se găseşte, va fi supus unui examen de conştiinţă – vrea binele acestei ţări, vrea ca România să revină pe drumul cel bun, îşi doreşte un nou început pentru România care să permită reaşezarea României pe baze democratice şi cu statutul de ţară europeană şi de membră a NATO sau preferă ca lucrurile să continue aşa cum merg astăzi, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, pe 18 iunie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă