ONB reia spectacolele cu public: „Nunta lui Figaro”, vineri, de la 18.30; gradul de ocupare a sălii – 30%

Opera Națională din București
Opera Națională din București
8 februarie 2021, 13:17

Orchestra ONB va fi condusă de la pupitrul dirijoral de maestrul Vlad Conta, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a primei scene lirice a ţării.

Duminică, începând cu ora 18,30, este programat concertul de pian „Revedere muzicală”, realizat în conceptul regizoral al Claudiei Machedon. Participă soliştii Oana Andra, Veronica Anuşca, Mihaela Stanciu, Crina Zancu, Sorana Negrea, Zsuzsana Cerveni, Alin Stoica, Lucian Corchiş, Dan Indricău, Liviu Indricău, Filip Panait, Lucian Petrean, Cătălin Toropoc, Iustinian Zetea, acompaniaţi la pian de către Luminiţa Berariu şi Mihaela Vîlcea.

„În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu stricteţe recomandările autorităţilor privind distanţarea socială, din cele aproape 1.000 de locuri ale Sălii Mari, vor fi disponibile la vânzare doar 30%”, precizează ONB.

Accesul la spectacole se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiţii de siguranţă şi respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei.

Totodată, reprezentaţiile vor avea o durată mai scurtă, conform normelor oficiale în vigoare.

Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Operei şi online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

Biletele achiziţionate pentru spectacolele anulate şi transformate în vouchere pot fi folosite la achiziţionarea biletelor la următoarele reprezentaţii ce vor fi puse în vânzare pe site-ul ONB.

 

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite