OLT | Focar de coronavirus la o fabrică din Corabia. Autoritățile au decis închiderea unității și dezinfectarea tuturor spațiilor

17 martie 2021, 10:09

Autoritățile au confirmat existența unui focar de coronavirus la o fabrică de procesare a mațelor din Corabia, județul Olt. Jumătate dintre cei 72 de angajați, toți de origine vietnameză, au fost confirmați cu SARS-COV2. Autoritățile au decis închiderea fabricii și luarea măsurilor necesare dezinfectării tuturor spațiilor deținute de agentul economic.

După ce starea de sănătate a unora dintre angajați care reclamau simptomatologie specifică coronavirusului a fost evaluată la spitalul din localitate, Direcția de Sănătate Publică Olt împreună cu administratorii firmei au decis carantinarea angajaților pozitivi la testul COVID la căminul de familiști în care erau cazați.

Evoluția stării lor de sănătate este bună, susțin autoritățile care au decis ca ea să fie urmărită de un medic din cadrul spitalului din localitate. Salariații aflați în carantină sunt aprovizionați cu cele necesare de către firma la care lucrează.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite