Olguţa Vasilescu, despre sechestru. Vicepreşedintele PSD a comentat acuzaţiile la adresa lui Liviu Dragnea

22 noiembrie 2017, 11:33

“Se vorbeşte de un prejudiciu de 37 milioane de euro. Haideţi să vedem ce este acest prejudiciu. Sunt toate drumurile care s-au construit în Teleorman. Şi s-au construit, sunt acolo, se merge pe ele, sunt de ani de zile. Deci nu este ceva c ear fi furat Liviu Dragnea sau alţii care sunt în acest grup citat la DNA. El nu are aceşti bani. (…) Ei instituie sechestru pe averea pe care o are şi este averea pe care aţi prezentat-o dumneavoastră, pentru că alte minciuni care s-au rostogolit de luni de zile în spaţiul public vorbeau despre averi colosale ale liderului PSD”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Procurorii anticorupție au instituit măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de Liviu Dragnea și de ceilalți suspecți din dosarul „Tel Drum”.

Potrivit unui comunicat DNA, măsurile au fost dispuse pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.

În cazul lui Liviu Dragnea, la data faptelor președinte al Consiliului Județean (CJ) Teleorman, a fost instituit sechestru asigurător și poprire asigurătorie până la concurența sumei de 127.547.366,34 de lei „asupra tuturor bunurilor mobile și imobile, acțiunilor și părților sociale deținute de acesta în cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum și asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de către terțe persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie”, se precizează în comunicat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă