Olanda, Spania, Ungaria, noile adversare ale naţionalei de handbal feminin. Cu două victorii, România e în semifinalele Campionatului European

7 decembrie 2018, 12:00

Grupa C a Europenelor s-a jucat la Montbeliard şi a fost câştigată de Olanda cu victorii pe linie, 28-25 cu Ungaria, 28-27 cu Spania şi 34-23 cu Croaţia. Maghiarele au trecut de iberice în ultima etapă şi intră în grupa principală cu două puncte. Primele jocuri de la Nancy vor avea loc pe 7 decembrie, Spania-Germania şi Ungaria-Norvegia.

Cristina Neagu şi compania au trei zile de pauză până la duelul cu Olanda. Două victorii sunt suficiente pentru calificarea în semifinalele de la Paris. România are o singură medalie la Europene, bronzul din 2010.

Denisa Dedu: “Jocul Olandei cu cel al Norvegiei consider că se aseamănă. Încearcă să joace în viteză. O să ne facem temele şi o să ne stabilim o strategie pentru a le anihila. Cred că o victorie cu Olanda ne ajunge foarte mult să ajungem în semifinale.”

Horaţiu Paşca, antrenor secund: “Olanda este o echipă care are foarte mare răbdare în atac şi trebuie să avem şi noi aceeaşi răbdare în apărare. Este cel mai dificil adversar de până acum.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite