Oficial ucrainean, la Conferința Internațională a Telecomunicațiilor: Rușii au distrus 60 de mii de km de linii de comunicații

Războiul din Ucraina se poartă și în planul comunicațiilor. Aflat la București, la cel mai mare eveniment din domeniu, șeful Serviciului Naţional pentru Comunicaţii Speciale şi Protecţia Informaţiilor din Ucraina a făcut un bilanț al distrugerilor provocate de Rusia în logistică din domeniu. La rândul său, statul ucrainean a fost nevoit să își folosească tehnologia ca să se apere.

27 Septembrie 2022, 22:55 (actualizat 27 Septembrie 2022, 23:33) Știrile TVR |

Yurii Shchyhol, preşedintele Serviciului Naţional pentru Comunicaţii Speciale şi Protecţia Informaţiilor din Ucraina: Rusia a transformat într-o armă chiar şi comunicaţiile, care ar trebui să fie în slujba bunăstării şi dezvoltării. În loc de statistici tehnice, iată câteva statistici despre cum vede Rusia progresul: peste 4000 de staţii ale operatorilor de comunicaţii distruse sau capturate, peste 60 de mii de kilometri de linii de comunicaţii prin fibră optică distruşi, 18 antene care asigură semnal radio şi TV în Ucraina distruse.

Lumea digitală s-a reunit la București, la cel mai mare eveniment de telecomunicații internaționale, o premieră pentru țara noastră.

Peste 3000 de invitați de rang înalt participă la Conferința Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor, timp de trei săptămâni.

Un număr record de delegați din 193 de țări membre își vor alege la București noua conducere pentru următorii trei ani.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CRAWL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 10°C
IASI 2°C 8°C
CLUJ 8°C 5°C
CONSTANTA 9°C 12°C
CRAIOVA 6°C 6°C
BRASOV 7°C 8°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI