Șoferul unui TIR, care a lovit mortal un coleg și a încercat să fugă de la locul accidentului, a fost oprit de câțiva șoferi români

3 august 2021, 18:05

Câțiva șoferi români au reușit să oprească un TIR pe o autostradă din apropierea orașului catalan Girona. Bărbatul aflat la volan a lovit mortal un alt coleg cu care avusese o altercație și apoi a încercat să fuga de la locul accidentului.

Românii au filmat operațiunea de capturare și au postat filmul pe rețelele de socializare. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Șoferul marocan în vârstă de 39 de ani s-a urcat beat la volan după ce s-a certat cu un coleg de TIR și a trecut cu mașină peste el, accidentându-l mortal. Apoi a încercat să fugă de locul accidentului și a lovit un alt autoturism cu numere de Franța în care se afla o femeie. Victima a fost transportată la spital cu un elicopter. După capturarea șoferului marocan tot românii au fost cei care au sunat la 112.

Traficul în zonă a fost oprit mai multe ore. Șoferul care a provocat accidentele a fost reținut de poliție și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Firma la care era angajat a emis un comunicat în care își cere scuze pentru cele întâmplate și a transmis condoleanțe familiei victimei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă