Oferte turistice pentru suporteri. Muzeul de istorie din Piața Roșie e deschis celor care susțin echipa Rusiei

6 iulie 2018, 19:50

„Avem o ofertă de muzeu. Dacă aveţi orice cu simbolurile Rusiei, vă puteţi bucura de intrare gratuită. Puteţi merge cu toţii. Vă desenăm noi steagul Rusiei, dacă nu îl aveţi. Pe mână, pe obraz…”

Numeroșii turiști și suporteri din Piața Roșie nu au putut rezista tentației de a face o incursiune în timp, mai ales că oferta era generoasă.

Cu tricolorul Rusiei desenat în grabă pe mână sau obraz, cu orice simbol al echipei naționale de fotbal, oricine dorea avea asigurat biletul de intrare în muzeu.

Alexei Levâkin, directorul Muzeului de istorie, Piața Roșie: „Turiştii sunt foarte atraşi de expoziţia pieselor de tezaur, toate din aur. Avem interioare extrem de frumoase şi exponate unicat”.

Sălile de expoziție sunt amenajate pe două etaje. Vizitatorii stăteau minute în șir în fața fiecărei vitrine, copleșiți de ceea ce vedeau.

Liviu Iurea: „În cele 35 de săli ale muzeului, vizitatorii pot afla totul despre istoria Rusiei, până la încoronarea ultimlui țar – Nikolae al II-lea”

Cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal, mulți străini au venit pentru prima dată în Rusia. În pauza dintre meciuri caută să afle cât mai mult despre cultura, tradițiile și istoria țării gazdă.

Rusia s-a calificat în sferturile de finală. Meciul care va da cele mai mari emoții rușilor va avea loc mâine la Soci, când, pe teren, echipa Rusiei va avea de înfruntat Croația.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite