Oferte last minute pentru vacanţa de 1 Mai. Litoralul românesc, Grecia şi Turcia, printre ofertele agenţiilor de turism

24 aprilie 2017, 11:56

De 1 mai, agenţiile de turism au scos din joben pachete atractive pentru toate buzunarele. Preţurile au pornit de la câteva sute de lei pentru două zile pe litoralul românesc şI au urcat până la câteva sute de euro pentru minivacanţe în Grecia sau Turcia.

“Cererea a fost foarte mare pentru litoralul românesc, tarifele încep de la 278 de lei, preţ pentru o cameră dublă, doi adulţi. Dar, de asemenea, poate să ajungă şi la 398 de euro şi ne referim la un hotel de patru stele în cazul acesta, cu demipensiune”, spune Daniela Ţoncu, consultant în turism.

Cerere mare a fost şi pentru staţiune balneoclimaterice. De exemplu, în staţiunea Sovata, preţurile pentru un cuplu pornesc de la 270 de lei pentru două nopţi, într-o pensiune de trei stele, fără masă inclusă.

“Se poate ajunge şi la 763 de lei pentru două nopţi, două persoane la un hotel de patru stele cu acces nelimitat la centru spa, piscină cu apă dulce, sărată, jacuzzi, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, saună cu arome”, precizează Ana Goicea, directorul unei agenţii de turism.

Agenţiile s-au întrecut şi în oferte pentru vacanţe pe litoral peste graniţă. Grecia, Bulgaria şi Turcia au fost cele mai vândute destinaţii. În Turcia, spre exemplu, o excursie cu avionul, şapte nopţi de cazare la un hotel de patru stele în sistem all-inclusive costă de la 430 euro de persoană. Bulgaria rămâne, în schimb, ieftină. În jur de 60 de euro de persoană, un pachet de patru nopţi într-un hotel de trei stele.

La fel de bine s-au vândut şI city-break urile, în special în rândul tinerilor, care vor petrece câteva zile în Atena, Barcelona sau Paris, la preţuri care pornesc de la 250-300 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani