Oferte la Târgul Imobiliar Național. 30 de mii de locuințe își caută proprietari

25 mai 2017, 13:13

Ediția de primăvară a tIMOn vine cu oferte special create pentru perioada târgului. În total, vor fi puse la bătaie aproape 30.000 de locuințe noi din stocurile dezvoltatorilor.

La târg sunt prezenți peste 100 expozanți, cu nenumărate surprize și promoții. Târgul a început joi, 25 mai, și va dura patru zile, la Arena Naţională.

Casa ideală se construieşte în funcţie de personalitatea proprietarului. Cea mai ieftină locuinţă costă cât o maşină obișnuită. Însă cei care au câteva milioane de euro la dispoziţie pot să își cumpere o vilă în Dubai, Qatar sau Emiratele Arabe Unite.

Ca să fie siguri că semnează cât mai multe contracte, dezvoltatorii dau şi cadouri: excursii în străinătate, piscină în curte sau costurile cu TVA-ul.

Au apărut şi servicii speciale pentru străini care au ales să se mute în România.

Cei care vor să investească într-o locuinţă trebuie, totuşi, să fie precauţi, avertizează oficialii Băncii Naţionale. Este accelerare care poate duce la spargerea unei noi bule imobiliare, spun specialiştii.

Datele din piaţă arată că, în ultimul an, locuinţele din marile oraşe s-au scumpit cu zece procente, iar tendința se menține.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă