VIDEO Crima macabră din Măgurele: Oasele umane sunt ale unui cetățean italian. Poliția a prins un prim suspect (UPDATE)

10 mai 2022, 12:03

 

UPDATE 20.50: Un bărbat suspectat de implicare în crima de la Măgurele a fost ridicat de oamenii legii și va fi dus la audiere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Acesta ar fi fostul soț al iubitei italianului găsit incendiat.

––

Victima se numește Mauro Gadda și este un cetățean italian în vârstă de 64 de ani, stabilit cu afaceri în Mihăilești, județul Giurgiu. Poliția a făcut percheziții azi în locuința italianului.

Poliția caută probe la locuința italianului, o vilă dintr-un ansamblu rezidențial din Mihăilești, județul Giurgiu.

Vecinii spun că italianul era o persoană normală, care nu ieșea în evidență cu nimic.

Acum, anchetatorii încearcă să stabilească un cerc relațional al victimei și din aproape în aproape să-i identifice pe suspecți.

DAN ANTONESCU, expert criminalist: „Adică, parteneri de afaceri, prieteni, relaţii sentimentale ale lui, duşmani, încrengături de domeniul afacerilor, dacă e implicat în vreo înşelăciune, ca să nu zic exact ţeapă, pentru că se mai poartă în mediile acestea ale afacerilor. Trebuie aflate foarte multe amănunte despre victimă şi de aici se pleacă spre un posibil autor”.

Cadavrul carbonizat al italianului a fost găsit în mașina incendiată sâmbătă dimineață pe un câmp de lângă localitatea Măgurele, județul Ilfov. Potrivit rezultatelor autopsiei, victima a fost ucisă printr-o lovitură în zona capului. Apoi cadavrul a fost pus în portbagajul mașinii incendiate. Aceasta după ce autorii faptei au luat plăcuțele de înmatriculare. Procurorii și polițiștii au stabilit însă după seria și numărul de şasiu că e vorba de o Dacia Logan înmatriculată în 2017, la o firmă din Italia.

Anchetatorii urmează să identifice și să audieze doi suspecți care se văd pe camerele de supraveghere din zonă. Potrivit unor surse din poliție, o datorie neplătită ar putea fi mobilul crimei.

––––––––––––––––––––––––––––––

Descoperirea a fost făcută la marginea orașului Măgurele, din Ilfov. Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat: ”Se vedea fum puternic de pe balcon și am crezut că s-a dat foc la cauciucuri cum se mai întâmpla frecvent pe aici”, spune acesta.

Zona a fost împânzită de criminaliști în scurt timp deoarece în portbagaj au fost descoperite un craniu și oase umane.

Mașina este o Dacia Logan MCV și ar proveni din Italia.

Criminalul a scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii,  însă criminaliștii au căutat seria șasiului și au descoperit că este vorba despre un autoturism închiriat de la o companie din Italia, cel mai probabil de victimă, cetățean italian.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite