Oameni cu suflet mare, salvarea pentru spitalul de copii din Timișoara

29 octombrie 2021, 06:33

Diana Martinaş, de la Asociația ”Armata Îngerilor”, a vorbit despre campania făcută în sprijinul pacienţilor de la Spitalul de Copii ”Luis Ţurcanu” din Timișoara

Ideea este aliniată timpurilor pe care le trăim. Bebelușii și mamele sunt victime colaterale a situației din Timișoara, am făcut o postare pe Facebook, nu știu ce voiam să facem, voiam să-i mobilizăm pe membrii asociației si pe oamenii din Timișoara.

O altă comunitate de mămici a adunat o masă de oameni, Înaltpreasfnțitul (n.r. Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului) ne-a ajutat imediat, ne-a pus în legătură cu managerul spitalului, împreună cu specialistul ISU au găsit o solutie care să stea în picioare în orice fel de situație.

Este vorba despre un generator de curent de mare putere, care va fi configurat pe coordonatele spitalului, pe suprafață, și pe care îl comandam astazi, mergem împreună cu Înaltpreasfințitul la Bocșa, la producătorm care va comanda în suedia un motor, acesta va fi livrat în regim de urgență.

Îl comandăm, se montează în exteriorul clădirii, vor fi cablaje în afara clădirii, surse de curent externe vor fi trase la nivelul fiecărui etaj.

Am ajutat cu pături și radiatoare, dar nu vrem să avem surprize neplăcute și am vrut ceva amplu.

Având în vedere mobilizarea oamenilor, ne vom îndrepta si spre nevoile celorlalte unități sanitare, spre Maternitatea Bega și spre alte spitale din Timișoara

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă