Oaia lui Daea, în şedinţa de guvern. Mihai Tudose: După ce a terminat tot ce se putea cu oaia, domnul ministru a ajuns la ambalaj

13 iulie 2017, 14:10

„Ca să încheiem pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână.  Nu, nu mai luați cuvântul, lăsați. Dar închidem cu oaia. Înțeleg că dacă am terminat și cu lâna e gata, da?”, a glumit primul ministru.

La finalul lunii mai, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a susținut că Miorița poate fi folosită drept brand de țară pentru că „oaia este o statuie vie”. Declaraţia ministrului a devenit rapid subiect de glume pe reţelele de socializare.

„Oaia este o statuie vie. Aceasta este doar o definiție. Argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare și pentru orice loc. Uitați-vă dumneavoastră astăzi în orice parte a țării cât de frumos este acest animal pe pășunile verzi ale țării românești. Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie”, a declarat Petre Daea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite