O scenă spectaculoasă pentru celebrarea diversității la Eurovision. Structura cântărește peste 100 de tone

28 aprilie 2017, 20:55

Scena pe care vor cânta reprezentanţii celor 43 de ţări care participă anul acesta la Eurovision se află în Centrul expoziţional internaţional din Kiev, cu o suprafaţă de 58.000 de metri pătraţi. Totul este gata până în cel mai mic detaliu, dă asigurări chiar premierul Ucrainei.

Volodymyr Groysman, premier: „Am veşti bune – Ucraina e gata pentru concursul Eurovision pe care îl va găzdui. Poate unii au spus că nu vom reuşi să fim gata la timp. Dar v-am promis că vom fi, şi astăzi puteţi să constataţi singuri că tot ce este necesar pentru desfăşurarea concursului este pus la punct„.

Scena Eurovision 2017 a fost concepută pentru „celebrarea diversităţii”. Are forma unui cerc şi simbolizează, spun proiectanţii, faptul că Ucraina devine pentru câteva zile centrul Europei.

Ridicată în aer, structura cântăreşte 140 de tone şi e în mare parte agăţată de tavan.

Include mai multe suprafeţe. Are în prim plan un „candelabru” care va face spectacol. Decorul va fi unic pentru fiecare cântec, pentru a le permite interpreţilor să strălucească în noaptea festivalului, inclusiv reprezentanţilor noştri, Ilinca şi Alex Florea, care intră în concurs cu Yodel It.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite