O postare video publicată de Donald Trump a fost retrasă de Twitter pentru încălcarea drepturilor de autor

Președintele SUA Donald Trump
Președintele SUA Donald Trump
10 aprilie 2019, 18:19

Clipul video a fost „dezactivat în urma sesizării făcute de către deţinătorul drepturilor de autor”, se poate citi în locul postării, care a avut mai mult de 2,3 milioane de vizualizări înainte de a fi ştearsă marţi seara.

Reluând tema filmului din 2012, preşedintele a lansat un mesaj pentru realegerea sa: „Mai întâi, ei vă ignoră. Apoi râd de voi. Şi aveţi de-a face cu rasişti. Donald J. Trump. Votul tău. Trump: marea victorie. 2020”.

Studioul Warner Bros., proprietar al francizei Batman, a declarat că utilizarea de către preşedinte a temei muzicale ‘Dark Night Rises’ nu a fost ‘autorizată’.

„Lucrăm prin intermediul canalelor legale corespunzătoare pentru ca videoclipul să fie retras”, a declarat purtătorul de cuvânt al studioului într-o declaraţie publicată de presa din SUA.

Acesta nu este prima dată când Donald Trump a făcut apel la cultura pop pentru a-şi transmite mesajele politice.

Miliardarul new-yorkez a făcut deja referire de mai multe ori la seria „Game of Thrones” şi la faimosul său motto „Winter is coming” (Iarna se apropie) postând pe Twitter mesajul „Sanctions are coming” (Sancţiunile se apropie) referitor la Iran şi „The wall is coming” (Zidul se apropie) în legătură cu zidul de la graniţa cu Mexicul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite