O polițistă de 29 de ani a fost găsită moartă, împușcată în cap cu arma din dotare. Tânăra era căsătorită de câteva luni și azi era ziua ei de naștere

31 decembrie 2021, 12:40

Tînăra s-a întors ieri de la serviciu și s-a comportat normal acasă, potrivit familiei. Spre seară, soțul ei a ieșit la cumpărături, iar la întoarcere acesta s-a întâlnit cu tatăl fetei. Când au intrat în casă au găsit-o fără suflare.

Vecinii, care o cunosc de ani de zile pe tînăra polițistă, sunt șocați.

Oamenii legii vor cerceta și varianta crimei. Vor fi audiați martorii, iar în zilele următoare se va face și necropsia.Victima s-a angajat în 2016 ca subofițer în localitatea Bod. Anul acesta a trecut în categoria ofițerilor și a început la lucreze la Brașov în cadrul IPJ. Azi ar fi fost ziua ei de naștere. Era mîndră că e născută pe 31 decembrie pentru că, spunea ea, toată planeta o sărbătorește.

––––––––––––––––––––––––––

Tânăra era căsătorită de curând tot cu un polițist, de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Victima lucra în cadrul IPJ Brașov din 2016, iar în luna martie susținuse un concurs în urma căruia a devenit sub-inspector de poliţie la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Ultima testare psihologică a fost efectuată în luna ianuarie a acestui an.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă