O platformă care transporta autoturisme s-a răsturnat în râul Olt. Polițiștii au verificat dacă în accident nu a mai fost implicat un autoturism

30 ianuarie 2020, 12:32

Totul s-a petrecut pe DN 7, în apropiere de Brezoi.

Șoferul care conducea platforma a pierdut controlul, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt. Conducătorul auto, dar și colegul său, care se afla pe locul din dreapta, au fost răniți și sunt internați în spital. Unul dintre ei este în stare mai gravă și a fost transferat în Capitală.

Potrivit martorilor, în accident ar mai fi fost implicată o mașină, pe care platforma ar fi lovit-o. De aceea, mai multe echipe de scafandri și de pompieri caută posibile victime în apă.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului nu există suspiciuni că ar mai fi fost un alt autoturism implicat, nu au fost descoperite urme care să ateste existența unui alt autoturism, însă polițiștii cercetează toate ipotezele”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov, citați de Mediafax.

Dintre cele 8 autoturisme de pe platformă, 6 au fost recuperate imediat. Alte două au fost scoase din apă joi dimineață.

Pe Valea Oltului, traficul rutier se desfășoară normal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite