O persoană a murit și 14 au fost rănite într-un accident cu mai multe mașini, pe DN 2. Doi răniți sunt în comă

8 octombrie 2017, 16:04

Primele minute după accident au fost surprinse de un martor. Se văd maşinile distruse şi răniţii care au nevoie de ajutor. Mai multe persoane erau încarcerate, iar oamenii au încercat să îi scoată din maşini înainte de sosirea forţelor de intervenţie.

A fost activat imediat planul roşu. Au intervenit două echipaje de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje de la serviciul judeţean de ambulanţă. A fost solicitat şi un elicopter.

Pentru una dintre victime, salvatorii nu au mai putut face nimic. Alte 14 persoane au fost rănite.

La spitalale Floreasca, Pantelimon şi Colentina din Capitală au fost aduşi 11 dintre răniţi. Doi sunt în comă, iar unul dintre ei este neidentificat.

Iar la Urziceni au rămas internate trei persoane.

În accident au fost implicate un microbuz şi trei autoturisme. În zonă ploua şi carosabilul era umed.

La puţin timp după acest accident, la numai câţiva kilometri distanţă, o altă maşină a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un cap de pod. Cele 5 persoane din autovehicul au fost rănite uşor.

 

 

UPDATE La spitalale Floreasca, Pantelimon si Colentina din Capitala au fost adusi 11 dintre raniti. Doi sunt in coma, iar unul dintre ei este neidentificat.

UPDATE Şapte dintre cele 14 persoane rănite în accidentul de lângă Urziceni au fost transferate la Spitalul Floreasca, din Capitală. Diana Brâncuş transmite este acolo. Relatarea poate fi urmărită în secțiunea VIDEO.

UPDATE Vlad Ungar este la spitalul din Urziceni și vine cu toate informaţiile despre accident şi despre starea răniţilor. Relatarea poate fi urmărită în secțiunea VIDEO.

UPDATE Primele minute de după accident au fost surprinse de un martor. Se văd maşinile distruse şi răniţii care au nevoie de ajutor. Mai multe persoane erau încarcerate, iar oamenii au încercat să îi scoată din maşini înainte de sosirea forţelor în intervenţie.

UPDATE Dintre cele 14 persoane rănite în accidentul de pe DN 2, la ieşirea din oraşul Urziceni (Ialomiţa), cinci au fost transportate la spitale din Capitală, iar nouă la spitalul din Urziceni, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. 

Două dintre persoanele accidentate sunt în stare gravă, a menţionat sursa citată. Persoanele rănite sunt transportate de către echipajele SMURD şi serviciul de ambulanţă judeţeană, după cum urmează: nouă la Spitalul din Urziceni; trei persoane la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, o victimă la Spitalul clinic Colentina, iar o victimă la a fost preluata de elicopter pentru a fi transportata la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

 

„Până acum avem informații despre 15 persoane implicate, dintre care una decedată și 14 rănite. A fost activat planul roșu, a fost trimis inclusiv elicopterul de la SMURD București, o mașină de multiple victime, mai multe mașini de la SMURD și de la Ambulanță și de la Pompieri, bineînțeles. Au fost șase persoane încarcerate, care au necesitat intervenția echipelor de descarcerare. Acum așteptăm bilanțul final, despre transportul lor: fiecare la ce spital și cât de grav este”, a declarat el.

„Au fost alertate două echipaje de descarcerare și prim ajutor, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru victime multiple și patru echipaje SAJ. S-a solicitat și un elicopter SMURD”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, Lăcrămioara Chirea.

Circulația este oprită la kilometrul 55 între Urziceni și București.

Potrivit sursei citate, a fost activat planul roșu de intervenție, cel puțin șase persoane sunt încarcerate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite