O pensiune din Sâmbăta de Sus a fost distrusă de un incendiu. Cea mai apropiată sursă de apă era la 1,5 kilometri

21 februarie 2019, 09:07

Pensiunea Montana din localitatea Sâmbăta de Sus a ars aproape în totalitate, în noaptea de miercuri spre joi, în clădire nefiind turişti în momentul izbucnirii incendiului, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

„Au ars acoperişul, mansarda şi etajul pensiunii. A rămas doar parterul. O bună parte din casă era construită din lemn, ceea ce a favorizat dezvoltarea şi propagarea incendiului, care s-a extins foarte repede din cauza cantităţii mari de material lemnos. Lipsa surselor de apă din zonă a îngreunat buna desfăşurare a intervenţiei. Autospecialele s-au alimentat de la o distanţă de aproximativ 1,5 km”, a precizat Sfreja.

Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat victime în urma incendiului. Proprietarul pensiunii a suferit un atac de panică, fiindu-i acordată asistență medicală la fața locului.

Pompierii militari lucrează și joi dimineața la stingerea câtorva focare. La fața locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară și un echipaj SMURD. Deocamdată nu a fost stabilită cauza producerii incediului, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă