O nuntă ieșită din tipare. Harry și Meghan și-au dorit o ceremonie distractivă, nu neapărat solemnă

20 mai 2018, 11:22

Un lung șir de momente inedite a evitat o ceremonie elegantă dar scorțoasă, în  pura tradiție britanică. Mama miresei a ales, în ciuda vârstei de 61 de ani, o coafură în stil afro-american: codițe împletite cu migală, care ieșeau discret dar vizibil de sub pălaria elegantă. Doria Ragland a plâns aproape pe întreaga durată a ceremoniei.

Dacă ritualul anglican este sobru, Capela St. George a avut parte de predica deosebită a pastorului american Michael Bruce Curry, care a ales stilul energic al activisului Martin Luther King. A ales și tehnlogia modernă: nu avea în față o lucrare religioasă masivă ci o tabletă electronică.

Dr. King a avut dreptate. Trebuie să descoperim dragostea, puterea grozavă a dragostei. Și când o vom face, vom transforma aceastaă lume veche într-una nouă. Fratele meu, sora mea, Dumnezeu vă iubește. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă țină în brațele atotputernice ale dragostei” – pastorul Michael Bruxe Curry.

Pastorul a uimit o congregație din care au făcut parte Regina și Prințul consort, membri ai familiei regale, celebrități ca Oprah Winfrey, Elton John, David Beckham, George Clooney si sotia sa, Amal.

A urmat o nouă surpriză – un cor care a cântat în stil gospel melodia „Stand by me”.

O altă prezență insolită a fost sora Prințesei Diana, Sarah, care a fost invitată să rostească un mic discurs.

Verighetele au fost o altă surpriza. Harry și Merghan au ales să rupă tradiția familiei regale și și-au pus verighetele care consfințesc legătura lor.

Micuța Charlotte, fiica ducesei de Cambridge, a încântat asistență din fața Capelei St. George.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite