O nouă zi de proteste la Palatul Cotroceni. Oamenii au scandat mesaje împotriva preşedintelui Klaus Ioahnnis

7 februarie 2017, 17:12

Cei prezenți şi-au manifestat susţinerea pentru PSD şi guvernul Grindeanu. În acelaşi timp au scandat lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a DNA.

Poliţia Rutieră a restricţionat traficul pe mai multe artere din zona Palatului Cotroceni.

ORA 21.10 Un grup de 50 de persoane a mai rămas la Palatul Cotroceni, transmite Marius Popescu aflat la faţa locului. În câteva minute a dispărut aproape toată lumea – aproximativ 1000 de persoane.

ORA 20.11 Aproximativ 1500 de persoane sunt acum la Palatul Cotroceni, la mitingul de susţinere a guvernului Grindeanu şi împotriva preşdintleui Klaus Iohannis. Nu s-au înregistrat incidente, transmite reporterul Marius Popescu.

ORA 19.15 În jur de 1000 de persoane sunt la Palatul Cotroceni, transmite reporterul Marius Popescu aflat la faţa locului. Circulaţia este blocată pe bulevardele Marinescu şi Eroii Sanitari.

ORA 18.04 Peste 700 de persoane, potrivit unor surse citate de Agerpres, se află în fața Palatului Cotroceni, pentru a treia zi consecutiv, manifestând împotriva președintelui Klaus Iohannis.

ORA 17.10 Sunt 100-150 de persoane la această oră la Palatul Cotroceni, transmite reporterul Marius Popescu pentru Telejrunal. Sunt scandate mesaje împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.  Circulaţia se desfăşoară în bune condiţii. Nu s-au întregistrat incidente.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite