O nouă înregistrare cu Adrian Țuțuianu. De această dată îi ironizează pe Claudiu Manda și pe Lia Olguța Vasilescu

11 octombrie 2018, 11:08

O nouă înregistrare cu Adrian Ţuţuianu a fost difuzată aseară de România TV, în care acesta povesteşte discuţiile din CEX şi îi ironizează pe Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu.

În replică, cei doi susţin Ţuţuianu minte. Ema Stoica a urmărit subiectul şi are mai multe informaţii.

Adrian Țuțuianu spune că nu este normal ca PSD să aibă un lider care nu poate ieși printre oameni.

Au mai luat cuvântul, ca să ştiţi, Olguţa Vasilescu care dădea lecţii pe nu ştiu ce. Şi vă spun că i-am zis cam aşa, că pe vremea comuniştilor era un dicton: „fie prostul cât de prost, mintea vine după Post!”.  I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au sentimentul  că dacă s-au aşezat pe scaun sunt ei mai deştepţi. A ieşit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi foloseşte, că are de învăţat. M-a înjurat mai temeinic decât alţii, spune Adrian Ţuţuianu în noua înregistrare.

Ministrul Muncii crede că Țuțuianu ar trebui să ceară scuze colegilor de partid. Reproșurile lui Adrian Țuțuianu au țintit-o și pe Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, despre care liderul social democrat de la Dâmbovița spune că e o „fătucă simpatică da’ nu a lucrat în viata ei într-o funcție d-asta”. În timp ce într-un alt fragment vorbește și despre Paul Stănescu.

În înregistrările apărute ieri în presă Adrian Țuțuianu îl jignea pe ministrul economiei Danuț Andruscă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite