O nouă emisiune pe Știriletvr.ro, PODCASTv, în fiecare miercuri, de la 18.00. Adrian Bucur discută, în prima ediție, cu sociologul Ovidiu Voicu, despre stresul și fricile românilor

Adrian Bucur şi Ovidiu Voicu la PODCASTv
Adrian Bucur şi Ovidiu Voicu la PODCASTv
20 iulie 2022, 15:21

În prima ediție, puteți urmări o discuție cu „omul lui Soros” în România, sociologul Ovidiu Voicu, despre stresul și fricile românilor, generate de iminența crizei economice, proximitatea războiului și revenirea pandemiei. O discuție despre respectarea drepturilor omului și a libertăților civile, într-o societate amenințată de pauperitate și de politicieni care manipulează, dar și despre posibilitatea de a recupera decalajele față de Occident .

Sociologul Ovidiu Voicu, invitatul primei ediții la PODCASTv, este o voce critică din societatea civilă, director executiv al Centrului pentru Inovare Publică și ex- coordonator al Fundației pentru o Societate Deschisă, adică Fundația Soros, care nu mai activează în România de ani buni.

Adrian Bucur este un jurnalist de radio și televiziune, cu o experiență de 25 de ani în domeniu, laureat APTR și bursier Freedom House.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite