O minoră vândută de părinți în Spania, obligată să se prostitueze, a fost găsită și eliberată de poliția spaniolă

13 decembrie 2018, 14:11

Polițiștii din provincia spaniolă Huelva au reușit să o elibereze pe minoră după ce aceasta a ajuns în Spania cu acordul părinților.

Aceștia ar fi semnat o împuternicire pentru suma de 8000 de euro, după care au făcut un denunț fals la poliție.

Părinții susțineau că fata lor de 16 ani ar fi fost răpită pe stradă în România, de patru indivizi, care apoi ar fi dus-o în Spania. Victima i-ar fi sunat apoi ca să le spună că a fost căsătorită cu un bărbat pe care nu-l cunoștea.

Ancheta a fost demarată în România, iar poliția spaniolă a preluat cazul, reușind să o localizeze pe fată în sud-vestul țării.

Părinții au mai spus că au fost sunați de familia care o reținea pe minoră și că li se cereau 150 de euro pentru plata unei operații de avort.

În cele din urmă, însă, anchetatorii au descoperit că totul era o minciună și că părinții victimei voiau să o recupereze pe fiica lor, doar ca să o vândă pe un preț mai bun unui alt bărbat.

Au fost arestate patru persoane, printre care se numără soțul și părinții minorei vândute, iar tânăra însărcinata a primit îngrijiri și fost internată într-un centru special din provincia Huelva.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite