O minoră din Ploiești a fost lovită cu pumnii şi picioarele de trei fete. Poliția a deschis dosar penal

Violența în familie
Violența în familie
7 aprilie 2023, 15:02

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului în urma unei sesizări au găsit-o doar pe fata agresată, celelalte participante la conflict plecând de la faţa locului înaintea sosirii echipajului de poliţie.

Ele au fost căutate în zona în care s-a produs scandalul, însă nu au fost depistate.

Din verificări, a rezultat faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, între minora în vârstă de 15 ani şi alte 3 minore, eleve ale aceleiaşi unităţi de învăţământ, ar fi izbucnit un conflict în urma unor neînţelegeri. Ulterior, conflictul a degenerat, minora în vârstă de 15 ani fiind agresată de celelalte minore, care ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele, conform datelor comunicate, vineri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, potrivit Agerpres.

Evenimentul a avut loc miercuri după-amiază, pe Aleea Siliştei din municipiu.

În urma altercaţiei, fata de 15 ani nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, neprezentând urme vizibile de agresiune.

În urma cercetărilor, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate, urmând să fie audiate conform procedurilor în vigoare, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar cercetările continuă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite