O maşină în care se aflau 3 persoane a căzut în Olt. Fiica în vârstă de 13 ani, salvată de un martor. Părinții au murit

2 aprilie 2018, 08:12

Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Brezoi. Potrivit polițiștilor, cauza ar fi neadaptarea vitezei de deplasare. Minora a fost scoasă din apă de un bărbat, care solicitase ajutorul pompierilor. Fata, conştientă, a fost transportată cu un elicopter la spitalul din Râmnicu Vâlcea. Părinții ei adoptivi, o femeie de 46 de ani și soțul ei de 53 de ani, au fost scoși fără suflare din ape.

A fost o adevărată desfășurare de forțe pe DN7, în apropierea oraşului Brezoi, unde mașina cu cei trei a plonjat în apele tulburi și reci ale râului Olt. Copila de 13 ani a avut noroc și a fost salvată de un bărbat. Tot el a sunat și la 112. Părinții adolescentei au rămas captivi în mașina scufundată.

După 4 ore, mașina și trupurile celor doi adulţi au fost scoase din apă. Este vorba despre o femeie de 46 de ani și de soțul ei de 53 de ani. Fiica lor, pe care o luaseră în plasament, a fost transportată la spital.

Potrivit polițiștilor, tragedia s-a produs din cauza vitezei prea mari. Zona, plină de serpentine, este cunoscută pentru rata mare de accidente rutiere.Cel mai probabil, în urma tragediei, copila va rămâne în grija statului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite