EXCLUSIV O mamă și-a urcat fetițele cu varicelă în avion. Femeia a refuzat să coboare din aeronavă

17 iunie 2018, 13:11

Mama și cei doi copii s-au urcat în avionul care urma să-i ducă la București. Câțiva pasageri au văzut că fetițele aveau bubițe pe piele și au chemat personalul de bord.

Căpitanul aeronavei a cerut mamei să prezinte documente care să ateste că fetele pot călători și a solicitat prezența medicului de pe aeroportul din Timișoara.

Femeia nu avea un asemenea aviz și a cerut timp pentru a lua legătura la telefon cu medicul personal. A refuzat să coboare din avion.

Pasagerii au încercat să se distanțeze de cei doi copii și au stat în fața și în spatele avionului. Abia după o oră, personalul de la bord a reușit să o convingă pe femeie să părăsească avionul.

Tarom nu comentează oficial incidentul de la Timișoara. Surse din companie susțin că situația din aeronavă a fost rezolvată fără scandal, însă nimeni nu explică de ce avionul a decolat fără să fie igienizat.

Aeronava ar fi trebuit să decoleze la ora 19:15, dar a zburat spre București cu 1 oră și 5 minute întârziere.

Varicela e o boală contagioasă, care se transmite prin contact direct, dar și pe cale aeriană.

E bine să existe condiţii de izolare care să evite contactul cu alte persoane, astfel încât cei care nu au trecut prin boală sau nu au fost vaccinaţi să se îmbolnăvească.

Varicela este periculoasă mai ales pentru adulții care nu au făcut această boală în copilărie.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite