O maimuță a fost găsită într-o gară de lângă Glasgow. După câteva ore, reprezentanţii operatorului feroviar au anunţat că familia adoptivă a fost găsită şi că maimuța a fost predată acesteia

Maimuță
Maimuță
6 iunie 2021, 12:40

Mai mulţi pasageri i-au alertat pe reprezentanţii unui operator feroviar după ce au văzut o maimuţă de talie mică în gara din Cambuslang, sâmbătă după-amiază.

Compania ScotRail a lansat apoi un apel prin care a cerut ajutorul publicului în vederea găsirii proprietarilor acelei maimuţe, despre care se crede că ar fi o marmosetă.

După câteva ore, reprezentanţii operatorului feroviar au anunţat că familia adoptivă a fost găsită şi că maimuţa a fost predată acesteia.

„Am avut de-a face cu diverse obiecte pierdute de-a lungul anilor, precum telefoane, genţi şi ochelari, dar acum este vorba cu siguranţă despre o premieră. Dacă aţi pierdut o maimuţă, să ştiţi că ea vă aşteaptă în următoarea staţie de după Cambuslang”, a anunţat compania ScotRail într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter.

„Vă anunţăm o veste bună. Micuţul acesta a fost predat familiei sale! A fost pentru ultima oară când a mâncat dintr-o conservă de fructe. Nu ne vine să credem că a avut la el un desfăcător de conserve!”, au adăugat reprezentanţii companiei feroviare.

 

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă