O învățătoare din Satu Mare a fost reținută după ce a atacat doi elevi cu spray lacrimogen. Copiii de 6 și respectiv 7 ani îi deranjau ora

12 septembrie 2019, 13:19

Învățătoarea de 43 de ani se afla în școala din comuna Santău, județul Satu Mare când după o dispută cu doi elevi a pulverizat sprayul cu substanțe iritante asupra copiilor de 6 respectiv 7 ani. Ea susține că a fost agresată iar elevii i-au deranjat ora.

Copiii au fost duși la dispensarul medical și apoi, la Spitalul din Tăşnad. Acum sunt în afara oricărui pericol.

Femeia câștigase pe 4 septembrie un concurs ca suplinitor la școala respectivă, avea toate avizele medicale necesare și trecuse cu brio testele psihologice. În trecut a mai fost angajată în sistemul de educație dar de fiecare dată a plecat înainte de finalul anului școlar.

Acum, pe lângă răspunderea penală ea și-a pierdut și locul de muncă. Clasa la care preda aceasta a fost preluată de un alt cadru didactic.

Specialiștii spun că de vină pentru acest episod ar putea fi problemele personale dar și stresul de la locul de muncă.

Învățătoarea a fost reținută inițial de polițiștii Postului Comunal de Poliție Santău iar cazul a fost preluat de Poliția Rurală Tăşnad.

Procurorii au decis reținerea ei pentru 24 de ore. Cazul este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite