O infirmieră din Iaşi a venit băută la serviciu, cu o alcoolemie de de 3,43 mg/l în sânge

4 decembrie 2019, 14:42

Colegii ei spun că femeia de 47 de ani a mai venit la muncă sub influenţa băuturilor alcoolice. De aceasta dată, când au văzut că se clatina și era incoerentă, au anunțat șefii.

Managerul spitalului a explicat că după prelevarea probelor, a decis să o țină pe infirmieră în spital sub supravegherea medicului de gardă, pentru că se făcuse târziu și aceasta nu locuia în Iași.

Acum, comisia de disciplină cercetează cazul. Iar până la finalizarea anchetei, femeia va lucra doar în timpul zilei, sub supraveghere.

„Eram în spital, în jurul ore 18.30, a fost anunțată directoarea de îngrijiri care era lângă mine, ea mi-a comunicat și atunci am plecat imediat împreună cu dânsa în secție. Doamna avea manifestări specifice unui om care a consumat alcool. Am avut o discuție scurtă, am încercat cumva, ea s-a speriat, am mers către UPU. Inițial nu a vrut să meargă, am convins-o ușor, cu vorbă bună. I s-a luat alcoolemia, am rămas stupefiat și eu, văzând cifra respectivă, care era peste trei. Era dintr-un sat mărginaș municipiului Iași, nu putea sa plece la ora aia. Se făcuse ora 19. Am oprit-o la spital, în grija medicului de gardă”, a declarat managerul Spitalului Sfântul Spiridon, Ioan Bârliba.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite