O idee de un milion de dolari. La 18 ani, Stacey Ferreira a pus pe picioare o afacere ingenioasă

9 mai 2017, 22:18

În 2001, Stacey Ferreira avea 18 ani, iar fratele ei Scott, 20. Locuiau în Arizona cu părinţii şi le-a venit o idee care avea să le schimbe viaţa. Atunci nimeni nu ar fi crezut că 2 ani mai târziu avea să le aducă primul milion de dolari.

Stacey Ferreira: „Nu îmi puteam aminti numele de utilizator şi parolele. Nu ştiu dacă sunteţi ca mine, dar uitam foarte repede parolele de pe site-urile pe care intram. Aşa că am zis să facem ceva care să permită oamenilor să îşi stocheze parolele pe un site cu o singură parolă cu care să se logheze peste tot„.

Tatăl a fost cel care le-a dat însă o lecţie de viaţă care cu greu poate fi uitată.

Stacey Ferreira: „Tatăl meu ne-a zis: Dacă vreţi să învăţaţi să aveţi propria afacere, prima lecţie este responsabilitatea financiară, aşa că trebuie să vă mutaţi de acasă şi să fiţi independenţi financiar. Aşa că, la 18 ani, ne-am făcut bagajele, le-am urcat într-un camion şi ne-am dus în Los Angeles„.

Acolo au făcut siteul Mysocialcloud, însă lovitura aveau să o dea peste 2 ani: au primit un mesaj pe Twitter de la miliardarul Richard Branson, fondatorul companiei Virgin, care i-a invitat la un cocktail, la Miami. Trebuiau în schimb să doneze 4000 de dolari pentru caritate. Banii i-au împrumutat de la tatăl lor, care le-a cerut să îi returneze în 3 luni. Câteva luni mai târziu, miliardarul a investit peste 1 milion de doalari în afacerea lor.

Stacey Ferreira a scris o care despre tinerii de sub 30 de ani care au făcut bani cu propriile puteri şi acum are o companie care a dezvoltat o aplicaţie pentru cei care lucrează part-time. Anul trecut, ea s-a clasat pe locul 8 în topul Forbes tineri milionari sub 30 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite