O garnitură de metrou a lovit o tânără aflată în tunel, în apropiere de Piața Romană. Nu a mai putut fi salvată

3 ianuarie 2019, 15:30

În jurul orei 15:00, o tânără a intrat în stația de metrou Piața Romană din Capitală. Era agitată și căuta să ajungă pe șinele trenului. A şi reuşit. Femeia coborâse pe scările din capătul peronului pe sensul dinspre Piața Victoriei. Trenul care venea a lovit-o în plin.

Timp de o jumătate de oră între 15:00 și 15:30, trenurile au circulat alternativ pe un singur fir și apoi pentru încă o oră traficul subteran a fost blocat total între stațiile Piața Victoriei și Universitate.

În astfel de situaţii, măsurile de securitate din staţiile de metrou nu sunt suficiente. În alte ţări, la metrou, sunt paravane transparente care limitează accesul pe şine.

ACTUALIZARE Persoana lovită de metrou în tunel este o tânără în vârstă de 19 ani.

ACTUALIZARE Circulația la metrou a fost reluată, anunță Metrorex. Staţiile de metrou Romană şi Victoriei au fost redeschise la ora 16.26.

O tânără a fost lovită de metrou, joi după-amiază, în tunel, în apropiere de stația Piața Romană. Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare şi SMURD au intervenit de urgență, însă nu au mai reușit sa-i salveze viața.

Din cauza leziunilor grave, nu s-a putut constata dacă victima e bărbat sau femeie. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 50 de metri de peron.

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul a fost anunţat la 112.

Metrorex informează că, începând cu ora 15:00, circulația trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 2 de metrou. Se circulă în sistem pendulă între stațiile Universitate-Berceni și Aviatorilor– Pipera.

Stațiile Romană și Piața Victoriei sunt închise.

Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale.

Ieri, un alt tânăr a încercat să se sinucidă în stația de metrou Costin Georgian. S-a aruncat în fața metroului, dar a scăpat cu viață şi a fost preluat de echipele medicale şi transportat la spital.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă