O fetiță a fost abuzată sexual ani de zile de propriii părinți. Copila a reușit să ceară ajutorul autorităților după 6 ani de chinuri

6 martie 2021, 13:38

Calvarul fetiței a început la vârsta de doar 7 ani când cel care trebuia să îi fie tată a abuzat-o prima dată. Coșmarul a continuat, iar în urmă cu doi ani și mama fetei s-a alăturat bărbatului. Cu greu, minora a reușit să ceară ajutorul autorităților, care au intervenit și au scos-o din casa groazei.

Când au aflat la ce chinuri a fost supusă minora, reprezentanții Direcției de protecție a Copilului au anunțat imediat Poliția, iar oamenii legii au percheziționat locuința familiei în căutare de probe. Tatăl fetei, de 44 de ani, și soția în vârstă de 40 de ani, au fost reținuți de agenți și arestați preventiv pentru 30 de zile. La ieșirea anchetatorilor din casă s-a creat chiar o busculadă din cauza mulțimii de jurnaliști, dar și de vecini veniți să îi vadă pe cei acuzați că și-au chinuit ani de zile copila.

Cei doi soți au ajuns în fata instanței fiind acuzați de viol în formă continuată, agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului și corupere sexuală. Fetița se afla acum în grija autorităților.

Minora primește acum consiliere psihologică, însă specialiștii spun că mai e drum lung până va reuși să depășească traumele trăite. Consiliul Europei estimează că, în Europa, unul din cinci copii cade victimă unei forme de violență sexuală fie direct, fie online.

În cele mai multe cazuri copiii sunt abuzați de persoane în care au încredere și

de care depind. Există indicii că problema a fost exacerbată de criza provocată de pandemie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite